Psykoterapiasäätiö Monasteri on yleishyödyllinen koulutusyhteisö, joka tukee psykoanalyyttista ja psykoanalyyttisesti suuntautunutta kahdenkeskisyyteen perustuvaa psykoanalyyttista hoitoa ja tutkimusta sekä koulutusta. Säätiön kiinteistössä Karjakadulla on vastaanotto- ja koulutustiloja.

Hoitoon hakeutuminen

Jos haet psykoterapeuttista apua, suosittelemme että ensisijaisesti soitat Psykoterapiakeskus Monasterin ajanvaraus- ja neuvontapuhelinnumeroihin, sillä puhelinpäivystäjällä on yleensä tieto jäsenten mahdollisuuksista arvioida hoidon tarve ja aloittaa uusi psykoterapia tai psykoanalyysi.

Puhelinnumerot

Ajankohtaista & blogi

Psykoanalyysin ajankohtaisia teemoja -luentosarja jatkuu

Psykoterapiasäätiö Monasteri järjestää luentosarjan PSYKOANALYYSIN AJANKOHTAISIA TEEMOJA X 2017-2018 aikana keskiviikkoisin klo 18-20 Luennot pidetään Oulun kaupunginkirjaston Pakkala-salissa, Kaarlenväylä 3. Luennoitsijat ovat Suomen Psykoanalyyttisen Yhdistyksen koulutusanalyytikoita ja psykoanalyytikoita.

Lue lisää

Muumilaakson marraskuu masennuksen kuvauksena

Piia Rantakokko kirjoittaa Muumilaakson marraskuusta: "Se on kertomus siitä, miten objektien hävitessä rakenteet järkkyvät ja pienet oliot alkavat käyttäytyä itselleen epätyypillisesti. Sellaisena se on kuva myös masennuksesta. Katselen tuota…

Lue lisää
Arkisto »

Koulutukset

Näillä sivuilla ilmoitetaan Psykoterapiasäätiö Monasterin ajankohtaisista koulutuksista.

Lue lisää

Työnohjaus

Psykoterapiakeskus Monasterin psykoanalyytikot ja vet-terapeutit ovat omassa koulutuksessaan pätevöityneet toimimaan myös psykoterapian työnohjaajina ja psykoterapiakouluttajina. He voivat ohjata psykoterapiaopiskelijoiden potilastyötä.

Lue lisää