PSYKOANALYYSIN KEVÄT -luentosarja

Julkaistu 28.10.2019

Psykoanalyysin kevät tilaisuudet on siirretty pidettäviksi alkuvuonna 2021. Lisäinformaatiota on tulossa elokuussa 2020.

 

Esityksissä liikutaan psykoanalyysin, psykoanalyyttisen psykoterapian, kasvun ja kehityksen sekä taiteen ja luovuuden ulottuvuuksissa. Tilaisuudet pidetään Psykoterapiasäätiö Monasterin tiloissa Karjakatu18, 90130 Oulu, 2. krs, klo 9.30 – 13.

Koulutus on tarkoitettu psykoanalyyttisestä psykoterapiasta kiinnostuneille terveydenhuollon tai muun soveltuvan tutkinnon suorittaneille ammattihenkilöille ja psykoterapeuttiopiskelijoille. Tilaisuuksiin mahtuu 55 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Osallistumismaksu on 120 € /päivä. Jos ilmoittautuu kaikkiin kevään tilaisuuksiin, maksu on 500 €. Psykoterapeuttiopiskelijoille 60 €/päivä tai 250 € koko kevät. Laskutus jälkikäteen. Hinnat sisältävät alv. 24%. Päivään kuuluu kahvitarjoilu. Sitova ilmoittautuminen 7.1.2020 mennessä sähköpostitse Virva Saariselle (virva.sini(at)gmail.com). Yksittäisille päiville voi ilmoittautua myös viikkoa etukäteen. Mainitsethan ilmoittautumisessa nimesi, ammattisi ja sähköpostiosoitteesi laskutusta varten.

TERVETULOA!

Katso kevään ohjelma seuraavasta linkistä:

Psykoanalyysin kevät